成人高考 选课中心 APP下载
当前位置: 首页 > 成人高考 > 成人高考考试题库 > 成人高考模拟试题 > 2020年成考专升本《英语》练习题及答案4

2020年成考专升本《英语》练习题及答案4

考试动态短信提醒

成人高考报名、考试、查分时间、免费短信提醒

地区

点击获取验证 立即预约

请输入下面的图形验证码

提交验证

发布时间:2019年11月11日 16:50:57 来源:大发1分快3 点击量:

【摘要】成人高考英语是大家相对于其他科目能多拿分的科目。为方便考生,小编整理了成考英语复习资料,以下2020年成考专升本《英语》练习题及答案4,希望对大家有用!

推荐阅读2019年成考专升本《英语》练习题及答案汇总

2020年成考专升本《英语》练习题及答案4

1、Are there still tickets _______ on the morning flight to Shenzhen?

A. free

B. suitable

C. available

D. ready

答案:C

2、He can ____speak Chinese ____English. So he can communicate with Chinese students and English students.

A. neither…nor

B. either…or

C. not only…but also

D. either…nor

答案:C

3、This is _______pen. _______ is over there.

A. your, Mine

B. yours, My

C. mine , Yours

D. your, My

答案:A

4、Chinese martial arts are ______great interest _______ many foreigners.

A. in ... to

B. of ... to

C. in ... in

D. of ... in

答案:B

5、Technicians with good skills are always ______.

A. on the demand

B. on demand

C. in the demand

D. in demand

答案:D。

6、I'd like to make a ________ for two double rooms on Tuesday.

A. reservation

B. decision

C. mind

D. reserve

答案:A。

7、I’m going to cook for the whole family _______, It’s no trouble.

A. however

B. but

C. anyway

D. always

答案:C。

8、I am_______________ overseas market.

A. in charge of

B. charge of

C. take charge of

D. in the charge of

答案:A。

9、Could you send us your passport by ____________post .

A. registered

B. registering

C. recommends

D. recommending

答案:A。

10、The food in the canteen is _______.

A. detailed

B. delighted

C. delicious

D. decided

答案:C。

11、The foreign teachers usually have their meals at the school

A. library

B. lab

C. bookshop

D. canteen

答案:D。

12、These students have little ______for how others look at them.

A. thinking

B. thought

C. concern

D. consideration

答案:C。

13、Mr. Liu works with a travel agency as a ______.

A. tourist guide

B. tour guide

C. travel guide

D. trip guide

答案:B。

14、I was ________in a small countryside in China.

A. brought up

B. bring up

C. raised up

D. raise up

答案:A。

15、The dress is so beautiful; Can I ________?

A. try it on

B. try on it

C. try them on

D. try on them

答案:A。

16、They sold the old furniture to make ________ for the new.

A. a room

B. a space

C. room

D. space

答案:C。

17、We______ quite a lot of English this term. We _______a bit every day.

A. have learned ; learn

B. learned; have learned

C. learned; learned

D. learned; learning

答案:A。

18、This silk scarf will __________ me ________China.

A. remind; of

B. remember; to

C. reminding; of

D. remembering ; to

答案:A。

19、_____nice the weather it is!

A. What a

B. How a

C. What

D. How

答案:D。

20、We cannot judge a person only by his_______ conditions.

A. economical

B. economics

C. economic

D. economy

答案:C。

1 2

分享到: 编辑:潘潘

大发1分快3移动课堂APP 直播、听课。职达未来!

安卓版

下载

iPhone版

下载
环球小过-大发1分快3官方微信服务平台

刷题看课 APP下载

免费直播 一键购课

代报名等人工服务

返回顶部